Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
ZINZINO BALANCE OIL LĂMÂI, 300ML

ZINZINO BALANCE OIL LĂMÂI, 300ML

ZINZINO BALANCE OIL LĂMÂI, 300ML
333.00 lei
buc

ZINZINO BALANCE OIL LĂMÂI, 300ML

Uleiul zinzino este un preparat antiinflamator eficient. Cu doza zilnică, puteți administra organismului o cantitate mare de Omega-3.

Un amestec coordonat de uleiuri de pește care conțin acizi grași Omega-3 și ulei de măsline bogat în polifenoli, care ajută la obținerea cantității potrivite de omega-3 în organism, luând în considerare raportul omega 3-6, prevenind astfel inflamația.

Conținut: 300ml

Aromă: lămâi

ZINZINO BALANCE OIL LĂMÂI, 300ML

Uleiul zinzino este un preparat antiinflamator eficient. Cu doza zilnică, puteți administra organismului o cantitate mare de Omega-3. Un amestec coordonat de uleiuri de pește care conțin acizi grași Omega-3 și ulei de măsline bogat în polifenoli, care ajută la obținerea cantității potrivite de omega-3 în organism, luând în considerare raportul omega 3-6, prevenind astfel inflamația.

Conținut: 300ml

Aromă: lămâi Uleiul zinzino conține o combinație de uleiuri de pește de înaltă calitate bogate în acizi grași EPA și DHA și ulei de măsline extra virgin special selectat, bogat în polifenoli. BalanceOil+ ajustează și menține în siguranță nivelurile EPA și DHA, precum și echilibrul omega-6 și omega-3 din corpul nostru. Substanțe active: -Ulei de pește de Sardela -Ulei de pește de Macrou -Ulei de pește de Hamsie -Ulei de măsline extra virgin presat la rece -Tocoferoli amestecați -Vitamina E -Vitamina D3 Ingrediente active ale uleiului de Zinzino în cantitatea zilnică recomandată Valoare nutritivă și conținut de substanță activă: 12 ml -Ulei de pește 6627 mg -Acizi grași Omega-3 2478 mg din care C20:5 (EPA) 1283 mg din care C22:6 (DHA) 683 mg -Ulei de măsline 4092 mg din care acid oleic (omega-9) 3069 mg din care polifenol 3,5 mg -Vitamina D3 (400% NRV * 20 ug) NRV = valoarea de referință

Utilizare recomandata: 0,15 ml pe kilogram de greutate corporala. Doza trebuie ajustată în funcție de greutatea corporală. Adulți cântărind 50 kg: 7,5 ml pe zi. Adulții care cântăresc 80 kg: 12 ml pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. Doza de ulei de Zinzino în funcție de greutate 0,15 ml de ulei per kilogram. Exemple: -7,5 ml pentru o greutate de 50 kilograme -9 ml pentru o greutate de 60 kilograme -10,5 ml pentru o greutate de 70 kilograme -12 ml pentru o greutate de 80 kilograme -13,5 ml pentru o greutate de 90 kilograme -15 ml pentru o greutate de 100 kilograme

Avertisment: Dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui, consultați-vă medicul înainte de a utiliza BalanceOil+.

Depozitare: Sticlele nedeschise trebuie depozitate într-un loc întunecos și uscat, la temperatura camerei sau în frigider. Sticlele deschise sunt depozitate în frigider și trebuie utilizate în termen de 45 de zile. La temperaturi sub 4 °C, produsul poate deveni tulbure din cauza înghețării uleiului de măsline. La temperatura camerei, această turbiditate este eliminată din nou. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Beneficiile uleiului de Zinzino -Contribuie la functionarea normala a creierului, deoarece doza zilnica contine 700 mg DHA -Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, deoarece doza zilnică conține 20 μg de vitamina D3 -Ajută la menținerea unui nivel suficient de EPA și DHA în organism -Ajută la menținerea nivelurilor și raporturilor adecvate de omega-6 și omega-3 în organism -Ajută la menținerea nivelului de polifenoli din organism, protejând astfel grăsimile din sânge de stresul oxidativ. -Susține funcționarea sănătoasă și corectă a ochilor, deoarece conține 700 mg de DHA. -Contribuie la menținerea structurii osoase normale, menține funcția musculară sănătoasă, contribuie la menținerea dentiției normale și joacă un rol în diviziunea celulară, deoarece doza zilnică conține 20 μg de vitamina D3 -Contribuie la nivelurile normale de trigliceride din sânge, tensiunea arterială normală și nivelurile normale de calciu din sânge.

De unde provine uleiul Zinzino? De la pești mici din Marea Nordului (macrou, sardine, hamsii). Sau, în cazul unei versiuni vegane, de la microalganele marine. Uleiul Zinzino balance este sigur și fiabil? Uleiul este obținut din pești întregi neprelucrați, care suferă un proces de rafinare în care sunt îndepărtate diferite impurități. Aceste uleiuri nu conțin nici metale grele, nici toxine. Producătorul respectă pe deplin toate reglementările privind produsele alimentare, produsele farmaceutice și producția lor. Acesta aplică standarde deosebit de stricte pentru EPA și DHA. Ce este atât de important la uleiul de pește? Știm de mult timp că bolile cardiovasculare, dar și cancerul, sunt foarte rare în rândul eschimoșilor care mănâncă grăsime de focă, ulei de pește și alte tipuri de carne. Acest lucru se datorează în mare parte cantității corecte de acizi grași omega-3. Locuitorii țărilor mai dezvoltate din restul lumii încearcă să înlocuiască același lucru cu uleiuri de pește purificate și capsule fabricate din ele. Cu toate acestea, acizii grași omega-3 naturali conțin, de asemenea, ingrediente care protejează Omega-3 de oxidare. Capsulele de ulei de pește nu au acești antioxidanți. În timpul producției industriale tradiționale din ulei de pește, aceste componente sunt îndepărtate, reducând astfel efectul antiinflamator. Prin urmare, unele capsule din ulei de pește pot avea efecte mai oxidante și inflamatorii. Efectul uleiului Zinzino Balance Oil, siguranță mai presus de toate În cazul consumului de pește, cel mai mare pericol sînt substanțele nocive care se acumulează în pești. Acumularea lor se aplică în principal prădătorilor de statură mai mare, deoarece consumul de pești mici acumulează majoritatea poluanților din ele. Conținutul de ulei de pește BalanceOil+ provine de la pești pelagici cu o durată scurtă de viață, de dimensiuni mici, cum ar fi sardinele și hamsiile. Acest lucru evită acumularea de substanțe nocive cauzate de lanțul alimentar în produsele sale. Uleiul este rafinat după extracție pentru a scăpa de posibilii poluanți din mediu, metale grele și orice alte toxine. Produsul este fabricat în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP).