Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Ulei de măsline extravirgin presat la rece, 250ml Premium

Ulei de măsline extravirgin presat la rece, 250ml Premium

Ulei de măsline extravirgin presat la rece, 250ml Premium
33.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Ulei de măsline extravirgin presat la rece, 250ml Premium

Ulei de măsline presat la rece, 250ml pentru uz alimentar și aplicații terapeutice. Uleiul de măsline este una dintre

cele mai bune surse naturale de Omega-9.

La presarea uleiului de măsline extravirgin produs mecanic, temperatura nu trebuie să depășească 27 °C,

păstrând astfel ingrediente valoroase. Uleiul de măsline extravirgin are un conținut scăzut de acizi grași saturați dar cu un

conținut de acizi grași nesaturați mare, este de asemenea, bogat în polifenoli și antioxidanți.

Uleiul delicios cu un gust pronunțat este potrivit pentru mâncăruri mediteraneene, carne, pește, salate. A nu se utiliza la coacere.

Ulei de măsline extravirgin presat la rece, 250ml Premium

Proprietăți terapeutice:

-Benefic pentru sistemul cardiovascular

-Antiinflamator

-Susține funcția echilibrată a creierului

-Consum benefic pentru diabetici

-Inbunatățește digestia

-Eficient in scăderea colesterolului

-De asemenea, util pentru ulcere gastrice

-Poate fi aplicat extern

Uleiul de măsline nu este doar delicios și sănătos, ci și excelent utilizat ca medicament natural, hipoalergenic de îngrijire a pielii.

Datorită conținutului său semnificativ de antioxidanți, oferă pielii substanțe (în special vitaminele A și E) care întârzie îmbătrânirea acesteia.

Măslinii

Există aproximativ 800 de milioane de măslini în lume, marea majoritate a acestora în regiunile mediteraneene. În zilele noastre, uleiul de

măsline se confruntă cu o renaștere, deoarece nu numai că este delicios, dar are și multe beneficii pentru sănătate.

Termenul extra virgin înseamnă ulei de la prima presare mecanică, este de cea mai înaltă calitate, are un gust și o valoare nutrițională mai bună.

Uleiul de măsline virgin provine de la a doua sau a treia presare, încă mecanică. 

Uleiul de maslin simplu nevirgin provine din a patra presă și nu sunt obtinute doar prin presare mecanică ci cu căldură suplimentară și tratament chimic,

deci aceasta este de cea mai slabă calitate.

Depozitare

Uleiul de măsline extravirgin trebuie depozitat într-un loc întunecat și răcoros. Nu-l păstrați direct lângă o sursă de căldură (cuptor, aragaz, încălzitor).

 

Trebuie știut că uleiul de măsline extravirgin la anumite temperaturi  primeste un aspect asemănător mierii zaharisite dar la temperatura camerei își va recâștiga

culoarea și textura originală. 

Datorită efectelor sale fiziologice utile, merită să alegem uleiul de cea mai înaltă calitate, deoarece ne poate ajuta în multe feluri, de la menținerea

sănătății pielii noastre până la prevenirea bolilor grave. 

Ingrediente: ulei de măsline extravirgin presat la rece.