Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Pulpa din fructe de cătină

Pulpa din fructe de cătină

Pulpa din fructe de cătină
52.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Pulpa din fructe de cătină

Efectele sucului de catina:

- Sporește rezistența organismului, deci este eficientă și în cazul unor infecții, chiar și în timpul unei pandemii de gripă, dar este ideal si pentru tratarea altor boli cronice.
Deoarece conține o imensa cantitate de vitamina C, este cel mai bun remediu natural pentru corp în timpul iernii.
Pentru ce este util sucul natural de catina:
- Pentru imunizare.
- Pentru imunizarea copiilor.
- Prevenirea problemelor ginecologice.
-Probleme hepatice
-Pentru cei ce lucreaza mult in fata calculatorului
- Racela si gripa
- Protector pentru piele in scopuri antirid.
- La bătrânețe.
- În timpul sarcinii.

Compoziţie: 100 % suc din fructe de cătină
Depozitare: în loc răcoros, protejat de razele solare. După deschidere se va depozita în frigider. Poate fin consumat timp de 3 săptămâni, pentru că nu conţine conservanţi.
Recomandare de utilizare: după agitare siropul se diluează în proporţie de 1:20, respectiv îndulcit cu orice îndulcitor se obţine un suc proaspăt, cu o aromă excelentă.
Se va agita înainte de utilizare.

Pulpa din fructe de cătină

 

- Sporește rezistența organismului, deci este eficientă și în cazul unor infecții, chiar și în timpul unei pandemii de gripă, dar este ideal si pentru tratarea altor boli cronice. Deoarece conține o imensa cantitate de vitamina C, este cel mai bun remediu natural pentru corp în timpul iernii. Pentru ce este util sucul natural de catina: - Pentru imunizare. - Pentru imunizarea copiilor. - Prevenirea problemelor ginecologice. -Probleme hepatice -Pentru cei ce lucreaza mult in fata calculatorului - Racela si gripa - Protector pentru piele in scopuri antirid. - La bătrânețe. - În timpul sarcinii. Compoziţie: 100 % suc din fructe de cătină Depozitare: în loc răcoros, protejat de razele solare. După deschidere se va depozita în frigider. Poate fin consumat timp de 3 săptămâni, pentru că nu conţine conservanţi. Recomandare de utilizare: după agitare siropul se diluează în proporţie de 1:20, respectiv îndulcit cu orice îndulcitor se obţine un suc proaspăt, cu o aromă excelentă. Se va agita înainte de utilizare.