Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Polen 200g

Polen 200g

Polen 200g
28.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Polen 200g

POLEN 100 % Mannavita
✓ Polen produs în Ardeal
✓ Fără conservanţi
✓ Ambalat în cutie: gramaj 200 g şi 500 g
✓ Este gustos, astfel este îndrăgit atât de copii, cât şi se vârstnici
✓ Cu conţinut mare de flavonoizi, curăţa intestinele
✓ Susţine sistemul vascular, sursă bogată în vitamine
✓ Comercializat: din 2012

Polen 200g

Inainte de inghitire, polenul se mesteca bine, daca e necesar, cu putin lichid. Daca in urma administrarii la adulti, apar efecte cum ar fi agitatia de dupa consumare de cafea, se va scadea doza pana ce organismul se va obisnui cu produsul, apoi se va creste treptat pana la doza recomandata.

 

 

 

Efectele terapeutice ale polenului

 

Conform parerii multor cercetatori, daca cineva s-ar hrani cateva luni numai cu polen, nu s-ar ivi nici o carenta, mai precis, in polen se gasesc toate substantele de care avem nevoie.

Chiar daca enuntul de mai sus este poate o exagerare, este sigur ca polenul este un aliment valoros la orice varsta. In polen regasim toate substantele importante din plante si flori, in plus, datorita continutului de celule geminative, este un produs valoros si din punct de vedere biologic.

Polenul este un aliment perfect, mai ales in acele diete din care lipsesc produsele animale si in cazul unor multiple boli.

Polenul imbunatateste starea generala a organismului, revigoreza starea psihica, ajuta in lupta cu oboseala, creste imunitatea organismului si pofta de mancare.

Conform doctorului Yves Donadieu „ Polenul fortifica, creste buna dispozitie si te face mai vesel.  Echilibreaza functiile organismului care astfel devine mai normal, mai armonizat si detoxifica toate procesele fiziologice”.

Polenul este alimentul perfect care are efecte regeneratoare iar din punct de vedere terapeutic, este deosebit de util.  Fortifica stomacul, este eficient in cazul infectiilor intestinale care apar atunci cand flora intestinala sufera modificari. Acest efect se datoreaza faptului ca polenul contine agenti de fermentatie si antibiotice naturale similare cu penicilina, care regleaza sistemul de functionare a intestinelor.

Polenul are efect pozitiv si asupra sistemului nervos, datorita continutului de aminoacizi, regleaza procesele nervoase si echilibreaza activitatea psihica.

Ajuta in restabilirea echilibrului si in cauzurile cand vrem sa slabim sau sa ne ingrasam. Se recomanda si in cazurile de anorexie.

Este cunoscut efectul polenului in prevenirea anemiei, mai ales la copii mici, mai precis creste numarul globulelor rosii.

Ajuta atat in prevenirea cat si tratarea maririi prostatei.

In concluzie deci, polenul este folositor oricui, la orice varsta.

Este recomandat in acceasi masura adultilor, copiilor, varstnicilor si femeilor gravide.

Fortifica adultii, detoxifica si ajuta in echilibrarea functiilor organismului.

Favorizeaza procesul de crestere al copiilor, calmeaza si fortifica iar la varstnici, efectul de reglare a functiilor organismului este si mai pronuntat decat la cei tineri.

In timpul sarcinii are un efect favorabil asupra metabolismului si mentine in echilibru cantitatea de aminoacizi din organism.