Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Pastura 250g

Pastura 250g

Pastura 250g
73.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Pastura 250g

PĂSTURĂ 100 % Mannavita
✓ Este produs prin procedură delicată, cu păstrarea substanţelor active
✓ Fără conservanţi
✓ Ambalată în cutie: gramaj 200 g şi 500 g
✓ Din păstură produsă în Letonia
✓ Este gustos, astfel este îndrăgit atât de copii, cât şi se vârstnici
✓ Curăţă ficatul, detoxifică sistemul intestinal, vitamină pentru prostată
✓ Comercializat: din 2012

Pastura 250g

 

 

Pastura are un rol demn de luat in considerare in cazul problemelor hepatice, s-au raportat rezultate deosebite tratamentul hepatitelor acute si incipiente, a cirozelor uscate si umede. Doza uzuala recomandata este de 10-20grame/zi, in unu sau doua prize, administrate – pentru protejarea stomacului - la 45 de minute dupa masa.

In cazul unor afectiuni hepatice grave (hepatite de tip A, B, C sau ciroze) doza poate si de 30 de grame/ zi, administrata in 3 doze , pe cat posibil intre mese, adica la 1,5-2 ore dupa masa. In acest caz, tratamentul trebuie completat si cu ceai de armurariu sau tablete de silimarina – care contine extras de armurariu- si bineinteles cu propolis (0,5-1g/zi).

Pastura este recomandata si in alimentatia copiilor precum si a bolnavilor cu afectiuni digestive grave – ulcere, tumori, ciroze- care nu sunt capabili sa digere polenul propriuzis.

Gustul acrisor al pasturii se datoreaza proceselor de fermentatie specifice, care au loc in fagurele de miere plin cu polen. In anumite afectiuni ale ficatului, are un efect mai bun decat polenul.