Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Multi Colagen instant natur 450g

Multi Colagen instant natur 450g

Multi Colagen instant natur 450g
191.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Multi Colagen instant natur 450g

Pulbere de colagen care conține 5 tipuri de colagen - I, II, III, V, X - oferind o doză mare (15 grame pe zi) de colagen.
Surse de colagen:
-Peptan I: de carne de vită
-Natcol BPMG: Colagen de pește
-Peptan II: de carne de vită
-Colagen cu membrană de ouă
Consum: cu lingura dozatoare atașată la produs, amestecați 1 doză în lichid, de 2 ori pe zi.
Lichide recomandate pentru aportul de colagen Multi:
-Lapte de cocos + stevia
-Piure de fructe / Smoothie
-Smoothie verde
-Băutură de cacao
-Suc de Goji
-Suc de cătină
-Suc de rodie
-Suc de afine
-Adăugat la cocktail-uri
-Adăugat la suc de bulion
-Lapte

Multi Colagen instant natur 450g

Consumul de colagen MULTI în caz de probleme gastro-intestinale:

-Sindromul intestinului permeabil: ajută la reconstruirea "găurilor" din peretele intestinal. Inflamații intestinale:

substanțe din colagen pot ajuta in cazuli inflamatiilor intestinale. Consumul de colagen MULTI În caz de probleme osoase + articulare:

-Uzura cartilajului: ajută la refacerea părților cartilaginoase uzate care provoacă durere. Dureri de spate, Dureri de genunchi Artrita: poate ajuta la reducerea inflamației Osteoporoza: ajută la creșterea masei osoase.

-Tendoane: colagenul este prezent în mâini, peste tot în picioare. Prin administrarea colagen MULTI putem consolida organele noastre musculo-scheletice. Consumul de colagen MULTI în boli autoimune:

-Regenerarea intestinală: în majoritatea bolilor autoimune, regenerarea intestinului este esențială. Pentru aceasta, colagenul este una dintre cele mai bune băuturi.

-Consumul de colagen MULTI pentru întinerirea pielii și a părului: Întinerirea pielii: pielea noastră este în mare parte alcătuită din colagen Creșterea părului: stimulează creșterea părului.

-Consolidarea unghiilor: Mannavita Multi contine colagen din coaja de ou, un soi de colagen care este necesar pentru consolidarea unghiilor.

-Consumul de colagen MULTI în scopuri de întărire musculară: Intretinerea muschilor: colagenul este necesar pentru rezistența și buna funcționare a muschilor.

-Mușchiul inimii și vasele de sânge: fără suficient colagen, arterele devin slabe și fragile. Putem folosi colagen pentru a consolida vasele de sânge.

-Pentru culturisti, sportivi: suplimentarea de colagen este vital pentru articulații flexibile și mentinerea flexibilitatii pielii.

Proprietăți ale pudrei de colagen Mannavita MULTI:

-Fără lactate: nu conține lactoză sau cazeină. Acesta este fabricat din pește sălbatic : acest lucru asigură valoarea nutritivă ridicată a colagenului.

-Fără conservanți: depozitați în propria cutie cu capac sigilat.

-Fără OMG-uri: nu conține material agricol modificat genetic. Bovine hrănite cu iarbă verde: colagenul provine de la animalele ținute în mod normal.

-Fără zahăr: nu conține zahăr .

-Paleo : acest preparat de colagen îndeplinește standardele paleo.

-Ketogenic : colagenul este o proteină. Mannavita Multi colagen conține 99% proteine. Instant mixabil: simplu de aplicat, trebuie doar să se amestece în lichid dupa care poate fi consumat.

Avertismente: un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta mixta si un stil de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată.