Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Miere de mana 1kg

Miere de mana 1kg

Miere de mana 1kg
57.00 lei
buc

Miere de mana 1kg

Mierea de mană este o miere de origine nonflorală, care nu provine din nectarul florilor, ci este colectată de albine din seva dulce secretată de plante şi copaci, şi de la afidele care se hrănesc cu această sevă. Albinele culegătoare colectează secreţia dulce de pe frunzele, ramurile sau trunchiul copacilor conifere şi foioase, în acelaşi fel cum procedează şi cu nectarul, însă, în această activitate albinele depun foarte mult efort şi energie, astfel mierea de mană este un sortiment mai rar şi mai special.

Mierea de mană este una cu totul specială, nu numai din cauza originii sale, dar şi din cauza caracteristicilor ei. Are o culoare maronie închisă, şi un gust deosebit, specific, uşor caramelizat. Este specială şi datorită bogăţiei de principii nutritive, valorii deosebite, fiind mierea cu cel mai mare conţinut de minerale. Conţine de 20 de ori mai multe vitamine şi minerale (în special calciu şi magneziu) decât mierea din nectarul florilor, astfel poate fi considerat un cocktail de minerale. Datorită conţinutului mare de calciu şi magneziu, mierea de mană întăreşte oasele şi previne osteoporoza.

Are proprietăţi antibacteriene foarte puternice, dintre produsele stupului, după tinctura de propolis, mierea de mană este cel mai bun antibiotic. Astfel este recomandată în tratarea infecţiilor respiratorii şi în calmarea tusei. Este indicată pentru creşterea imunităţii, dar şi în tratarea anemiilor. Are efect antiinflamator asupra tubului digestiv, favorizează refacerea florei intestinale, dar şi eliminarea toxinelor din corp. Este cel mai laxativ sortiment de miere, fiind recomandat în caz de constipaţie. Antioxidanţii din compoziţia sa combat radicalii liberi, contribuind la menţinerea sănătăţii a organismului.

Este recomandat consumul mierii de mană mai ales de către copii, persoanele anemice şi cele aflate în convalescenţă, oferindu-le o varietate de beneficii pentru sănătate.

Miere de mana 1kg

Are proprietăţi antibacteriene foarte puternice, dintre produsele stupului, după tinctura de propolis, mierea de mană este cel mai bun antibiotic. Astfel este recomandată în tratarea infecţiilor respiratorii şi în calmarea tusei. Este indicată pentru creşterea imunităţii, dar şi în tratarea anemiilor. Are efect antiinflamator asupra tubului digestiv, favorizează refacerea florei intestinale, dar şi eliminarea toxinelor din corp. Este cel mai laxativ sortiment de miere, fiind recomandat în caz de constipaţie. Antioxidanţii din compoziţia sa combat radicalii liberi, contribuind la menţinerea sănătăţii a organismului. Este recomandat consumul mierii de mană mai ales de către copii, persoanele anemice şi cele aflate în convalescenţă, oferindu-le o varietate de beneficii pentru sănătate. Miere de mană Valori nutriționale medii pentru 100 g Valoare energetică 326 kcal/1384 kJ Proteine 0.43 g Glucide 91.85 g - din care zaharuri 91.85 g Lipide 0.01 g - din care acizi grași saturați 0.01 g Sodiu 0.0 g Mierea de albine comercializată sub marca BioBee este miere 100% naturală, este o miere curată, fără antibiotice, fără glucoză industrială, fără nici un fel de alte "adaosuri"! Mierea de albine marca BioBee este... DOAR MIERE! Taguri: naturală, mană, miere, mana,