Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Kurcunex 90cps

Kurcunex 90cps

Kurcunex 90cps
191.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Kurcunex 90cps

Este un supliment alimentar care conține extract de turmeric, curcuma, extract de ghimbir, piper negru și extract de piper cayenne.
În plus față de ierburi conține de asemenea zinc și vitamina B6, care faciliteaza absortia curcuminei.
Ingredientul activ în turmeric este curcumina, unul dintre cei mai puternici compuși anti-inflamatori naturali.
Este dificil de absorbit pe cont propriu, de aceea este important să avem și alte substanțe în afară de aceasta cum ar fi extracte de piper negru dar în plus față de piper negru, zinc și vitamina B6 contribuie, de asemenea, la o mai bună utilizare a curcuminei în corpul nostru.
Kurkunex capsule conțin toate aceste plante concentrate.

Kurcunex 90cps

Ambalaj: 90 capsule Recomandat zilnic: 3 x 1 capsule cu sau după mese. Absorbția curcuminei este favorizata de alimentele grase. Dacă consumați 3 x 1 din ea pe zi, 1 produs conține suficientă doză timp de 30 de zile.

Substanțe active în cantitățile zilnice recomandate:

-Curcuma pulbere: 600mg Curcumina, 95% extract: 450mg

-Extract de piper cayenne: 17.14 mg

-Piperina - Extract de piper negru: 15.79

-Zinc - Zinc din citrat: 4,5 mg (VNR: 45%)

-Gingerols - Extract de ghimbir: 1,5 mg

-Vitamina B6: 0,63 mg (VNR: 45%)

Kurkunex este recomandat să facă parte din terapie în următoarele cazuri:

-Reducerea generală a inflamației Artrita,

-Cartilaj Uzat

-Inflamații intestinale

-Memorie

-Hepatită, Ciroză hepatică

-Diabet zaharat: pentru a îmbunătăți starea ficatului

-Cancer

-Depresie, Anxietate

-Piele, pentru întinerire

Avertismente: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consumul unui supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta mixta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu depășiți consumul zilnic recomandat. Administrarea concomitentă cu anticoagulante nu este recomandată, deoarece poate afecta efectele acestora. Nu este recomandat pentru cei predispusi la formarea calculilor biliari. Mamele însărcinate și care alăptează ar trebui să consulte medicul lor.

Depozitare: protejat de lumina soarelui într-un loc uscat, răcoros.

Împotriva artritei Fundația Artrita citează o serie de studii în care curcuma a redus inflamația. Această capacitate anti-inflamatorie poate ajuta pentru a opri, eventual reduce, simptomele de suferinzi de artrita sau agravarea lor.

Fundația recomandă ca pacienții să ia 600 mg curcuma comprimate de trei ori pe zi pentru a calma inflamatia. Îmbunătățește funcția hepatică Recent, o atenție sporită a fost acordată efectului antioxidant al plantei, care pare atât de puternică încât poate preveni deteriorarea ficatului cauzată de toxine. Acest lucru poate fi o veste bună pentru cei care iau medicamente puternice din cauza diabetului zaharat sau alte afecțiuni medicale care pot deteriora ficatul cu utilizarea pe termen lung. Curcuma este, de asemenea, un cleanser. Efect relaxant Este clar din ceea ce este descris mai sus că curcuma poate aduce o relaxare atunci când există multe boli. De asemenea, este utilizat pe scară largă în India pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Să-l punem în ritualul nostru de dinainte de culcare pentru o odihnă mai bună. Planta imbunatateste starea de spirit, poate ajuta in cazul depresiilor și reduce nivelul de anxietate. Sprijină digestia Efectul de turmeric este larg. Datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatorii, poate contribui la digestia sănătoasă, astfel încât această proprietate este, de asemenea, exploatată în medicina ayurvedică. Medicina din Vest a început, de asemenea, să exploreze modul în care planta poate ajuta la vindecarea inflamației intestinale, sindromul de colon iritabil și sindromul intestinului permeabil, și modul în care aceasta afectează funcționarea vezicii biliare și pancreasului într-o direcție pozitivă.