Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Distilator Apa  Zengek Aqua 4000

Distilator Apa Zengek Aqua 4000

Distilator Apa Zengek Aqua 4000
1337.00 lei
buc

Distilator Apa Zengek Aqua 4000

Distilerul Zengek Aqua 4000 funcționează mai eficient și are o durată mai mare de viață fata de multe alte echipamente de tratare a apei.
Acest distilator de apă produce apa de o puritate de 99,9% .
1 an garanție pentru aparatul de distilat apa !
Este un aparat portabil care nu necesita conectare la reteaua de apa potabila.
Acest distilator purifica apa in procent de 99.9% prin fierbere si recondensare.
Are capacitatea de a produce 4 litri de apa pura intr-un interval de 4 ore; elimina pana la 99,9% din poluantii din apa.
https://vimeo.com/302685834

Distilator Apa Zengek Aqua 4000

Descriere -Unitatea de distilare este formată din 2 părți . În partea de jos se afla o unitate staționară pentru distilare iar in partea superioară a aparatului există un ventilator pentru a ajuta la îndepărtarea căldurii de la distilare. -Carafa Apa distilată finită se scurge in carafa la sfârșitul procesului. Carafa de sticlă este mai avantajoasă și mai sigură decât carafele din plastic, deoarece majoritatea carafelor din plastic emana substante nocive .Carafa de sticlă are urechi, astfel încât apa distilată poate fi ușor turnată în alte recipiente. -Pulbere de curățare Sare pe bază de granule de curățare care vă permit să vă spălați dispozitivul în fiecare lună. Pulberea de curățare ajută la dizolvarea depozitelor de sedimente de la distilare. Când utilizați pulberea de curățare, trebuie să porniți un program de 30 de minute . In imaginea de mai jos se vad depunerile de reziduri de pe fundul bazinului de distilare dupa 4L de apa de la retea  din Baia Mare unde se afla una dintre cele mai moderne statii de epurare de apa din Romania......