Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Ceai Mate Rosa Monte Suave 500g

Ceai Mate Rosa Monte Suave 500g

Ceai Mate Rosa Monte Suave 500g
37.00 lei
buc

Producator: Yerba Mate

Ceai Mate Rosa Monte Suave 500g

Rosamonte Suave este un ceai mate moale si usor, departe de caracteristicile îndrăznețe, dure și afumate de la Rosamonte original .
Rosamonte Suave se mândrește cu o aromă pământească ușoară, care se amestecă cu note mai dulci delicate de cereale și gem de căpșuni. Aromele de pâine proaspăt coapte sunt, de asemenea, prezente, fără nici o urmă de fum.
Rosamonte Suave este o încrucișare între versiunea tradițională și despalada. Ea are netezimea Rosamonte Despalada și o aroma similara cu originalul, dar cu o putere mult mai ușoară.

Ceai Mate Rosa Monte Suave 500g

Efectele ceaiului Mate asupra: - sistemului nervos: Acesta acționează ca un regulator: energizeaza persoanele obosite. Creste vitalitatea si puterea de concentrare,reduce anxietatea, reduce oboseala mentalica si fizica. - stomacului si sistemului digestiv: Rezultatele arată o îmbunătățire imediatăsi semnificativă a digestiei, recuperarea țesuturilor deteriorate, bolnave ale stomacului și intestinalor. Constipațiile ocazionale sau cronice pot fi eliminate cu ușurință prin consumul de mate. Se pare că mate funcționează în principal prin relaxarea activitatii intestinale, dar stimulează activitatea intestinelor într-o anumită măsură. - inimii:O gamă largă de afectiuni ale inimii au fost prevenite prin consumul de mate, deoarece oferă cele mai multe dintre substanțele nutritive necesare pentru a funcționarea sanatoasa al inimii. În plus, crește alimentarea cu oxigen a inimii, în special în timpul stresului sau exercițiilor fizice. -metabolismului:Mate a devenit o băutură preferată pentru culturisti si toate grupurile de sportivi. Dintre toate efectele sale asupra metabolismului, este demn de remarcat faptul că menține defalcarea de carbohidrați în timpul exercițiilor fizice. Acest lucru duce la arderea a mai multor calorii, crește eficacitatea circulației sângelui și împiedică creșterea acizilor lactici. Este, de asemenea, foarte popular în Germania in cadrul curelor de slabit. - sistemului imunitar: O constatare recurentă în literatura sud-americană este că mate întărește reacțiile imune ale organismului și crește rezistența naturală la boli. Acest lucru va duce la vindecare si recuperare rapida. Preparare si administrare: Se incalzeste 1 L de apa ( a nu depasi 70`C) se adauga 30-40 max 50g de ceai , se lasa 30 de minute dupa care ceaiul obtinut se poate consuma in cursul intregii zile.