Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Arthro4 120cps

Arthro4 120cps

Arthro4 120cps
150.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Arthro4 120cps

ARTHRO 4
Conform cercetării şi experienţei, scoica cu cochilie verde este cea mai remarcabilă substanţă din lume pentru regenerarea, întărirea articulaţiilor şi cartilajelor, deoarece este capabilă să reînnoiască continuu sistemul de amortizare a organismului.
Nutrienţii săi ajută la menţinerea mobilităţii, sănătatea articulaţiilor şi cartilajelor.

Arthro4 120cps

ARTHRO 4 Conform cercetării şi experienţei, scoica cu cochilie verde este cea mai remarcabilă substanţă din lume pentru regenerarea, întărirea articulaţiilor şi cartilajelor, deoarece este capabilă să reînnoiască continuu sistemul de amortizare a organismului.

Nutrienţii săi ajută la menţinerea mobilităţii, sănătatea articulaţiilor şi cartilajelor.

Midiile verzi conţin cei mai importanţi doi acizi graşi Omega-3 DHA şi EPA, care, printre altele, au un efect antiinflamator foarte puternic şi, prin urmare, au un efect deosebit de benefic în caz de artrită sau orice alte dureri, probleme ale sistemului locomotor. Conţine, de asemenea, componentele naturale ale cartilajului, şi anume sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, care contribuie la hrănirea şi întărirea articulaţiilor, intensificând astfel rezistenţa lor împotriva eroziunii şi uzurii. În plus, ele susţin construcţia principalelor elemente structurale ale cartilajului, fiind astfel indispensabile pentru conservarea şi reconstrucţia integrităţii cartilajului.

Glucozamina este componenta de bază a ligamentelor şi tendoanelor, respectiv inhibă acţiunea unor enzime de degradare a cartilajelor, astfel fiind în stare să încetinească sau să oprească procesul de eroziune a cartilajelor. De asemenea, îmbunătăţeşte viscozitatea fluidului articular şi are un efect puternic antiinflamator, analgezic. Scoica cu cochilie verde conţine mai mult de 13% glucozamină glicină, ajutând astfel eficient articulaţiile să funcţioneze corespunzător, fără frecare. Acesta este motivul pentru care este în stare să elimine inflamaţiile din spaţiile lichidiene ale muşchilor, tendoanelor şi articulaţiilor, ba chiar regenerează ţesuturile deteriorate şi restabileşte funcţionarea acestora.

Cel mai important ingredient activ din turmeric este curcumina, care este un antioxidant puternic polifenol şi are un efect antiinflamator, imunostimulator şi analgezic foarte eficient. Din acest motiv, turmericul este extrem de eficient împotriva artritelor, artrozelor şi durerilor reumatice. Curcumina reduce sinteza moleculelor cu rol neurotransmiţător, denumite leucotriene, inflamate. Cercetările au arătat că turmericul întăreşte şi cartilajele, respectiv promovează producerea colagenului indispensabil dezvoltării cartilajelor. De aceea, curcuma protejează cartilajul de eroziune, reduce inflamaţia şi susţine producerea de cartilaje noi.

Gheara diavolului este o substanţă antiinflamatoare, antiedematoasă şi analgezică eficientă. Poate fi utilizat , de asemenea, pentru dureri cronice de spate, boli reumatismale degenerative, tendonită (de ex. cotul jucătorului de tenis), boală articulară, artroză sau sciatică. Oamenii de ştiinţă au dedus din multe rezultate ale cercetărilor, că extractul de gheara diavolului are ca rezultat o reducere a durerii şi o îmbunătăţire a mobilităţii după câteva săptămâni de utilizare. În plus, pacienţii tolerează de obicei bine tratamentul cu gheara diavolului şi rareori apar efecte secundare. Gheara diavolului are un efect deosebit de benefic asupra problemelor reumatice (inflamaţie reumatică) şi a articulaţiilor dureroase. Dar este, de asemenea, adecvat pentru relaxarea, regenerarea muşchilor obosiţi, redobândirea mobilităţii şi ameliorarea durerilor. După intervenţii chirurgicale şi accidente, aceasta ajută şi la accelerarea vindecării extremităţilor. Datorită capacităţii sale anestezice foarte eficiente, aceasta calmează durerea, ameliorând astfel simptomele numeroaselor probleme şi boli, inclusiv artrita, guta, durerile de spate şi lombalgia sau durerile musculare.

Arbuştii de tămâie sau Boswellia a fost o substanţă antiinflamatoare, analgezică şi utilizată împotriva artritei de mii de ani. Pentru osteoartrită poate fi considerată responsabilă degenerarea cartilajului care acoperă articulaţiile. Conform cercetărilor, Boswellia ajută la prevenirea acestor leziuni în ţesutul articular şi în cartilaj. Răşina Boswellia conţine o cantitate extrem de mare de calciu organic care, faţă de calciul anorganic, nu se depune, ci este integrat în corpul nostru, chiar acolo unde organismul are nevoie de acesta. Boswellia are un efect antiinflamator excepţional asemenea unui medicament antiinflamator nesteroidian, dar, în schimb, nu irită mucoasa gastrică. Boswellia: În cazul cartilajelor fisurate este în stare să reducă artroza, ajută la reconstrucţia cartilajului desprins. De asemenea, poate ajuta la vindecare în cazul herniei de disc. Datorită efectului său antiinflamator este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul inflamaţiilor osteoarticulare, osteoartritei, artritei reumatoide. Efectul analgezi este, de asemenea, remarcabil, poate ajuta mult în cazul durerilor asociate artritei, durerilor articulare, respectiv durerilor de spate şi musculare cronice. Îmbunătăţeşte alimentarea cu sânge a articulaţiilor inflamate, îmbunătăţind mobilitatea, în timp ce încetineşte eroziunea ţesutului articular. La pacienţii cu artrită are ca rezultat reducerea edemelor şi ameliorarea durerilor. Aceasta susţine îmbunătăţirea circulaţiei ţesutului muscular şi contribuie, de asemenea, la întărirea cartilajului.

Doză zilnică recomandată: 2 x 2 capsule.

Substanţe active în doza zilnică recomandată: Midii verzi (Perna canaliculus) 1200 mg, din care - aminoglicani de glucoză (GAG) 24 mg Extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) 160 mg Extract de turmeric (Curcuma longa) 160 mg Extract de arbuşti de tămâie (Boswellia serrata) 160 mg