Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Apirax crema cu venin de albine 100ml

Apirax crema cu venin de albine 100ml

Apirax crema cu venin de albine 100ml
81.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Apirax crema cu venin de albine 100ml

Crema de venin de albine Apirax cu ierburi și alte ingrediente active naturale.
Apirax este potrivit pentru ameliorarea externă a durerilor articulare, reumatice și al altor membre.
În plus pe langa veninul de albine, acesta conține de asemenea, glucozamină, condroitină, extract din gheara diavolului și ingrediente active de plante aromatice.
Atenție: produsul conține venin de albine! Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, mucoasele și pielea iritată sau deteriorată.
Nu utilizați produsul dacă sunteți alergic la înțepăturile de albine sau la produsele apicole.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Apirax crema cu venin de albine 100ml

Componente ale Apirax

-Glucozamina Glucozamina încetinește deteriorarea articulațiilor atunci când este utilizat pe termen lung și are alte beneficii pe care analgezice pe bază de prescripție medicală nu sunt în măsură să facă (de exemplu, reducerea inflamației cronice și îmbunătățirea tractului digestiv). Rezultatele de a lua glucozamina variază de la o persoană la alta, dar unii utilizatori pe termen lung raportează adesea un efect analgezic care le permite să evite intervențiile chirurgicale.

-Alantoina -efect de umezire și keratolitic -accelerează indepartarea a straturilor exterioare ale pielii moarte. -netezește pielea -ajuta diviziunea celulară și vindecarea rănilor. -are un efect antiinflamator, protector al pielii.

-Sulfat de condroitină -Întărește cartilajul și promovează regenerarea acestora -Crește rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv -Contribuie la sănătatea articulațiilor -Reduce durerile articulare și inflamația

-Gheara diavolului Efectul antiinflamator și analgezic al plantei a fost confirmat de studiile clinice. Studiile efectuate la mai mult de 600 de persoane cu boli degenerative articulare au arătat că, în funcție de tipul de boală, eficacitatea plantei este de 42%-85%. Gheara diavolului este recomandată în primul rând pentru dureri reutice ușoare. Este potrivit pentru reducerea durerilor articulare ușoare atât pe plan intern, cât și extern. Planta poate provoca diaree.Nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării.

-Mentol: are de asemenea un efect analgezic moderat și de răcire.

-Ulei de eucalipt: recomandat pentru regenerarea pielii îmbătrânite.

-Salicilat de metil: analgezic, întărirea articulației

-Venin de albine - Apranax Veninul de albine este un analgezic extrem de puternic. În plus față de artrita reumatoidă, aceasta poate fi de asemenea eficientă în tratamentul unei serii de alte boli. Este foarte eficient în durerea de disc, tendinita, inflamație și dureri cervicale.