Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Produse / Categorii de produse
Ulei de Krill conventional

Ulei de Krill conventional

Ulei de Krill conventional
53.00 lei
buc

Producator: Bioglan

Ulei de Krill conventional

Ulei KRILL Bioglan KRILL
✓ Uleiul de krill este o sursă mai bună de Omega-3, decât uleiurile de peşte convenţionale
✓ Clasificare MSC: produs din materii prime provenite din piscicultură sustenabilă
✓ 3 ambalaje: fiecare cu o cantitate pentru 1 lună:
• Convenţional de 500 mg = ulei de krill + ulei de peşte
• Extra Forte de 500 mg = ulei de krill pur 100 %
• Dozaj mare de 1000 mg = ulei de krill pur 100 %
✓ Reduce tensiunea arterială, normalizează nivelul de colesterol
✓ Antiinflamator. Eficient în caz de inflamaţii articulare şi osteoartrită
✓ Stimulează activitatea cerebrală, în caz de expunere la stres excesiv
✓ Îmbunătăţeşte starea ochilor, îmbunătăţeşte starea pielii
✓ Poate fi consumat şi în sarcină
✓ Poate fi consumat împreună cu medicamente
✓ Poate fi consumat şi de diabetici
✓ Efectele benefice sunt simţite şi după întreruperea consumului produsului
✓ FĂRĂ conservanţi, coloranţi şi potenţiatori de arome.
✓ Ambalat în cutie de carton: 30 buc. = cantitate pentru 1 lună.
✓ Consum: 1 buc. capsulă / zi

Ulei de Krill conventional

Tot mai multi dintre cei care consuma suplimente alimentare cu omega-3 trec de la uleiul de peste la uleiul de krill. Acesta este un produs de o calitate mult superioara pentru simplul fapt ca are in componenta fosfolipide care au o biodisponibilitate mult mai eficienta, intreg organismul putand utiliza acest tip de substante mult mai rapid. In plus contine si cel mai puternic antioxidant cunoscut, astaxantina, care nu se afla in compozitia uleiului de peste. Astaxantina protejeaza de oxidare acizii omega-3 din compozitia uleiului de krill, impiedicand in acest fel descompunerea lor. Astfel uleiul de krill nu are acel gust care staruie al uleiului de peste si nici nu provoaca eructatii, lucru des intalnit la uleiul de peste, datorat descompunerii acizilor grasi.

Avantajele uleiului de krill

Uleiul de krill are nenumarate avantaje, consumarea sa fiind eficienta in special pentru inima, sistemul circulator si pentru functionarea creierului. Acesta reduce semnificativ nivelul trigliceridelor si a  colesterolului rau din sange. Acest aspect este important mai ales pentru ca in astfel se mentin sanatoase arterele, este impiedicata depunerea de colesterol si se imbunatateste activitatea inimii. De asemenea regleaza si tensiunea sanguina. Are multe efecte pozitive deosebite si asupra creierului in special prin faptul ca fosfolipidele pe care le contine se absorb rapid si eficient in membrana celulara a neuronilor. Fosfatidilcolina se situeaza in canalele ionice si are un rol important in semnalizarea celulara prin eliberarea de vectori. Ea produce neurotransmitatorul acetilcolina, care are un rol important din punct de vedere al memoriei pe termen scurt. Cu alte cuvinte uleiul de krill imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si atentia. Sunt observatii conform carora potenteaza buna dispozitie si memoria pe termen scurt.

Astaxantina ajuta si in cazul arsurilor si reduce simptomele arsurilor solare. Sunt dovezi conform carora impiedica formarea cataractelor. Astaxantina este totodata si un antiinflamator foarte eficient care la bolnavii de artrita reduce rigiditatea incheieturilor si durerile articulare.

Astaxantina protejeaza toate membranele celulare, cu un plus in ceea ce priveste mebranele celulelor creierului. Membranele celulelor creierului au o activitate permanenta, fiind astfel permanent supuse actiunii radicalilor liberi. Acest eficient antioxidant ajuta functionarea perfecta a celulelor creierului pentru o minte agera.

Si... da, astaxantina penetreaza bariera hemato-encefalica. Si nu doar ca o patrunde, dar se si integreaza vertical in membrana neuroplasmatica. Atrage si inlatura electronii liberi, tinandu-i astfel departe de fosfolipidele din membrana celulara.

 

Administrarea

Administrarea corecta depinde de multi factori. De varsta consumatorului, de starea de sanatate a acestuia si de alte circumstante. Urmariti cu atentie indicatiile de pe eticheta ambalajului sau din prospectul de utilizare si consultati un medic, farmacist sau alt specialist in medicina inainte sa incepeti sa o folositi.

Societatile farmaceutice Neptun Tehnology si Bioresources au efectuat experiente clinice in legatura cu uleiul de krill. In  2010, in urma testelor efectuate, uleiul de krll Neptune (NKO) a fost declarat cel mai bun supiment alimentar. In vederea unui dozaj corect se recomanda administrarea cantitatilor folosite pe perioada analizelor clinice. S-a demonstrat clinic ca NKO are efecte benefice asupra inimii, articulatiilor, creierului si asupra organismului femeilor in general.