Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Produse / Categorii de produse
Suc din fructe de acai 100%

Suc din fructe de acai 100%

Suc din fructe de acai 100%
58.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Suc din fructe de acai 100%

Fructe de acai

Este „marele maistru” al metabolismului general, este un fruct din zona Amazonului, cu efect antioxidant intens.

COMPOZIŢIE:
100 % zeamă de Bio Acai (nu este obţinut din concentrat)

Valoare nutritivă medie în doza zilnică recomandată:
30 ml 100 ml
Conţinut de energie 73,4 kj / 17,8 Kcal 62 kj / 15 Kcal
Proteine 0,33 g 1,1 g
Hidrocarbonat 0,06 g 0,2 g
- din care zaharuri 0,05 g < 0,18 g
Grăsimi 1,4 g 4,7 g
- din care acizi graşi saturaţi 0,5 g 1,2 g
Fibre 1,77 g 5,9 g
Sodiu 2,4 mg 8 mg
Valorile de compoziţie chimică variază în funcţie de recoltă.

RECOMANDARE DE UTILIZARE:
Zilnic 30 ml într-o singură doză sau porţionat după plac. Se va agita înainte de utilizare.

ATENŢIE!
Depozitare: în loc uscat, răcoros, la temperatură sub 25 °C. După deschidere se va ţine în frigider, pentru că nu conţine conservanţi.
Suc de fructe de ACAI 100 % Mannavita, 500 ml
✓ Cu densitate mare, cu conţinut mare de pulpă
✓ FĂRĂ conservanţi, coloranţi şi potenţiatori de arome
✓ Din fructe de acai, produse în America de Sud.
✓ Ambalat în cutie de carton: volum 500 ml
✓ Pentru cure de slăbire, cu conţinut mare de antioxidanţi, îmbunătăţeşte digestia, încetineşte îmbătrânirea
✓ Este produs prin procedură delicată, cu păstrarea substanţelor active
✓ Comercializat: din 2013


Poate fi consumat de vegetarieni şi vegani.

Suc din fructe de acai 100%

Suc de fructe de ACAI 100 % Mannavita, 500 ml ✓ Cu densitate mare, cu conţinut mare de pulpă ✓ FĂRĂ conservanţi, coloranţi şi potenţiatori de arome ✓ Din fructe de acai, produse în America de Sud. ✓ Ambalat în cutie de carton: volum 500 ml ✓ Pentru cure de slăbire, cu conţinut mare de antioxidanţi, îmbunătăţeşte digestia, încetineşte îmbătrânirea ✓ Este produs prin procedură delicată, cu păstrarea substanţelor active ✓ Comercializat: din 2013