Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Seatone Endurance Extra

Seatone Endurance Extra

Seatone Endurance Extra
167.00 lei
buc

Producator: Seatone

Seatone Endurance Extra

Extrasul de scoica are o valoare foarte mare de glucozamină.

Aceasta este ceea ce face posibilă repararea spațiilor de apă dintre celule. Consumul unui fundal sigur pentru menținerea fluidului adecvat pentru celule.

Suportul de supraviețuire sportivă include și creatina, care furnizează celulelor energie și spirulină, care împiedică pulverizarea țesuturilor corporale.
Nu are efect dăunător asupra corpului, îmbunătățește foarte mult performanța sportivilor.

Glucozamina face țesuturile conjunctive mai flexibile - tendonul, panglica, cartilajul - reducând astfel șansele de rănire.

Seatone Sport Endurance Extra ameliorează uzura articulațiilor, îmbunătățește rezistența sportivilor, stabilizează celulele . Putem preveni deteriorarea osoasă prin întărirea lor atunci când folosim pulbere osoasa alaturi de Seatone Sport Endurance Extra .

100 buc. capsule de 380 mg
O capsulă conţine 200 mg de extract de Perna canaliculus.
Ţară de origine: Noua Zelandă

Compoziţie: extras din midii cu cochilie verde (Perna canaliculus), gelatină, alge spirulină, 30 mg creatinină.

Seatone Endurance Extra

Midii verzi Seatone ✓ Fortifiant pentru articulaţiile + cartilajele din Noua Zeelandă ✓ Fabricat cu tehnologie de producţie unică ✓ 4 tipuri de produse: • Seatone 230 mg = 120 buc. capsule o Pentru prevenţie o Peste vârsta de 50 de ani o În caz de reumă şi osteoartrită • Seatone Sport Restart = 100 buc. capsule o Pentru sportivi o După antrenamente o După operaţii • Seatone Sport Endurance = 100 buc. capsule o Pentru îmbunătăţirea rezistenţei o Pentru creşterea performanţelor • Sani Prevent Cs buc. capsule o Întăreşte oasele o În caz de osteoporoză