Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
MSM 50 capsule

MSM 50 capsule

MSM 50 capsule
20.00 lei
buc

Producator: Farmaclass

MSM 50 capsule

MSM (metilsulfonilmetan) este o sursa naturala de sulf biologic activ, care exista în mod normal în fiecare celula din corpul omenesc, cu rol atât în biosinteza aminoacizilor sulfurati, metionina si cisteina, cât si în biosinteza colagenului, fiind un element constitutiv al pielii, parului si unghiilor.
Are roluri importante în organism: mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos (care sunt asociate cu osteoartrita, durerea musculara, oboseala si durerea de spate); contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol si glucoza din sânge; ajuta la pastrarea permeabilitatii normale a membranelor celulare, ceea ce faciliteaza patrunderea substantelor nutritive în celule si eliminarea substantelor toxice din acestea, ducând, în final, la detoxifcarea si energizarea organismului.


Recomandari: stari caracterizate prin disfunctii ale sistemului osteoarticular; crampe musculare; oboseala fizica si psihica; tulburari ale tranzitului intesti nal; stres; tulburari ale circulatiei sangvine.


Mod de administrare: 1 cps x 3/zi, dupa mese, luate cu un pahar cu apa. Se reco manda administrarea produsului timp de minim 3 luni, dupa care se poate face pauza de 1 luna si se reia administrarea.