Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Laptisor de matca pur 225g

Laptisor de matca pur 225g

Laptisor de matca pur 225g
204.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Laptisor de matca pur 225g

Laptisorul de matca este o substanta gelatinoasa, fiind extrem de complexa din punct de vedere biochimic.
Este o bogata sursa de proteine si 8 aminoacizi esentiali, acizi grasi, glucide, compusi ai fosforului, deasemenea contine si acetilcolina.
Acetilcolina apare in forma naturala numai in laptisorul de matca si are un rol decisiv in transmiterea impulsului nervos dintre celule. Laptisorul de matca contine in proportie semnificativa gamaglobulina care stimuleaza sistemul imunitar si lupta cu eficienta deosebita cu infectiile.
Laptisorul de matca contine totodata si intregul complex de vitamine B, asffel are un efect pozitiv asupra tuturor afectiunilor psihice si mentale. Pe langa acestea mai contine si vitaminele C , D si E, in schimb continutul de vitamine din complexul B este deosebit, mai ales cea de acid pantotenic, a carui efect de reducere a stresului din organism, este dovedita stiintific.
Laptisorul de matca contine numeroase minerale in forma pura cum ar fi: calciul, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf.

Laptisor de matca pur 225g

Laptisorul de matca neprelucrat este util in tratarea a numeroase boli, atenueaza simptomele lor, datorita substantelor active naturale unice, continute de catre acesta. Efectul asupra infertilitatii atat masculine cat si feminine este recunoscut, multi medici ginecologi recomanda pacientilor laptisorului de matca pur.

Consumul laptisorului de matca pur, ajuta organismul nostru sa se adapteze la acele situatii nefavorabile, care de altfel ar duce la pierderea echilibrului sau. Ne referim aici la situatiile solicitante care cauzeaza stres semnificativ, atat fizic cat si psihic. Cu alte cuvinte, laptisorul de matca contribuie la pastratarea starii de echilibru al organismului, intarind capacitatea de aparare a acestuia fata de orice atac din exterior. Datorita acestei proprietati importante, laptisorul de matca ajuta la prevenirea unor boli, la recuperarea starii de sanatate dupa boala sau dupa un efor fizic sustinut (sport).

 

Multi terapeuti naturisti marturisesc ca laptisorul de marca este eficient in incetinirea proceselor de imbatranire. Laptisorul de matca hraneste pielea, lupta eficient cu ridurile si petele de pe fata, de aceea se regaseste in aproape toate produsele cosmetice consacrate.

 

Laptisorul de matca este folosit cu succes in tratarea starilor depressive, a oboselii, in starile de convalescenta de dupa anumite boli sau chiar an tratarea dementei timpurii. Nu degeaba intra in compozitia multor preparate pentru cresterea potentei, in nenumarate produse pe baza de gingseng, impreuna cu care – sau chiar si individual – exercita un efect pozitiv asupra potentei sexuale.

 

Cercetarile au aratat ca mecanismul de vindecare a laptisorului de matca este cu totul aparte, care nu se aseamana cu nici a unei alte substante. Laptisorul de matca nu se poate compara cu nimic iar proprietatile si compozitia ei, sunt unice.

 

Cand este contraindicata consumarea laptisorului de matca?

Celor care sunt alergici la produsele apicole cum ar fi mierea, propolisul sau polenul,  nu le este recomandata nici consumarea laptisorului de matca.

 

Nu este recomandata consumarea in cantitati mari nici celor care au hipertensiune arteriala, deoarece are efect energizant care duce implicit si la cresterea tensiunii.

 

Nu se va consuma nici un ultimele doua trimester de sarcina, cu toate ca efectul negativ nu este inca dovedit.

 

Cei care sufera de ulcer gastric, sa nu inghita cantitati mari de laptisor de matca, ci sa il tina sub limba, asteptand sa se absoarba prin mucoasa bucala.